Doma …

Evo! Naše poti je konec in pod vse skupaj bom potegnil (zelo kratko) črto. Arunačal je bil res posebna izkušnja v vseh pogledih; tako v fotografskih kot v popotnih. Spoznal sem nov in popolnoma drugačen košček Indije, ki se mi po vseh obiskih še vedno zdi tako enkratna kot takrat, ko sem jo obiskal prvič.
V prihodnjih dneh naju s Katjo čaka ogromno dela; ona se bo vrgla v podrobnejšo obdelavo portretov v ustreznih računalniških programih, jaz pa bom pripravil predavanja in predstavitve ter skušal fotografije tudi kje objaviti (beri=prodati:), saj se s tem konec koncev preživljam. Vsem, ki ste me preko mojih spletnih objav spremljali v preteklem letu želim veliko lepega, obenem pa vas vabim, da se nama z Maretom pridružite na najinem prvem predavanju o poti po Arunačalu, ki ga bova pripravila v tandemu nekje v marcu 2016. Točneje kdaj in kje, bo seveda objavljeno v novicah na moji spletni strani in na Facebooku.
Za konec pa še najlepša hvala Maretu in Kseniji za pomoč in enkratno družbo na tej poti. Seveda gre ponovna zahvala tudi vsem sponzorjem, navedenim po abecednem vrstnem redu: Iglu Šport, Nikon, North Face, Prevozi Goopti, Profot, in Veleposlaništvo Indije.
Pa še nekaj običajnih fotografij s te poti, ki jih je letos zelo malo, saj je bila vsa fotografska koncentracija posvečena predvsem »hribovskemu studiu« …

error: Content is protected!