Fotografski tečaj “Osnove fotografije od A do H”

Nikoli ni prepozno, da se ne bi naučili kaj novega, zato ponovno razpisujem fotografski tečaj »Osnove fotografije od A do H«. Ta tečaj je tudi za tiste, ki vedo že kaj več, saj bomo na začetku sicer natančno obdelali osnove, a kasneje se bomo dotaknili tudi kar nekaj bolj naprednih tem, tako da bodo tudi tisti z različnim nivojem znanja izvedeli veliko novega. Pa ne samo tehničnih podrobnosti, pač pa bomo veliko govorili tudi o osnovnih zakonitostih, kaj sploh je dobra fotografija in na kaj moramo paziti pri gledanju vizualnih sporočil.

KRATKA VSEBINA:

  • Fotografija kot mentalni proces
  • Kako začeti?
  • Delovanje fotografskega aparata in njegove nastavitve
  • Osnovne fotografske zakonitosti (zaslonka, čas, občutljivost, globinska ostrina, dinamični razpon, barvni prostori, RAW ali JPEG, …)
  • Naprednejše tehnike (kompozicija, kontrasti, svetloba, efekti, …)
  • Poleg predstavitve nekaj mojih fotografskih trikov bom na voljo za vsa vaša vprašanja povezana s fotografiranjem, prav tako pa bom ocenil in komentiral nekaj vaših izbranih fotografij, ki jih boste prinesli s seboj.
  • Natančnejša navodila boste dobili na mail po vaši prijavi na tečaj.

KDAJ: sobota 4. april in nedelja 5. april, od 10h do cca 16h (v nedeljo mogoče še malo več, zato si raje rezervirajte celo popoldne)

KJE:  V predavalnici na URI Soča, Linhartova 51 v Ljubljani (vhod iz Štajerske ulice)

CENA: 125 eur

Možni so tudi darilni boni. Število prijav je omejeno!

Če bi tečaj iz kakršnikoli razlogov odpadel, vam denar za pristopnino vrnemo, lahko pa dobite tudi darilni bon in se tečaja udeležite kdaj drugič.

KOMENTARJI UDELEŽENCEV:

– »Odlično, izredno, iznad pričakovanj. Bil sem že na kar nekaj foto tečajih in ta je bistveno boljši kot ostali.«

– »Veliko novega na zelo prijeten način!«

– »Res sta bila dva SUPER dneva. Glede izobraževanja nimam nobene pripombe, same pohvale….veliko smo obdelali, zanimivo je bilo, čas je kar prehitro bežal.«

– »Tečaj je super in morala bi ga obiskati že prej. Odlično, kdor zna, zna.«

PRIJAVA NA TEČAJ:

Tečaj je zaradi znanih razmer žal odpovedan!

error: Content is protected!