FOTOGRAFSKI TEČAJ “OSNOVE FOTOGRAFIJE OD A DO H”

Gospa Korona se počasi poslavlja in lahko le upamo, da nas nikoli več ne obišče … Spomladanski termin fotografskega tečaja: Osnove fotografije od A do H nam je namreč odpovedala prav ona. A spet se vračajo stari časi, sicer mogoče v malo drugačni preobleki, a mi se jim ne bomo dali motiti. Zato ponovno razpisujem nov datum za prihodnjo delavnico, saj je, ne glede na vse, poletje že tu. Boste poletno dopustovanje preživeli doma ali ne je pravzaprav vseeno, motive za dobro fotografijo lahko najdemo prav povsod, samo videti jih moramo. No, kako videti dober kader, lepo svetlobo in ujeti pravi trenutek pa se bomo seveda učili na prihajajočem tečaju. Lepo vabljeni, da se mi pridružite!

KRATKA VSEBINA:

  • Fotografija kot mentalni proces
  • Kako začeti?
  • Delovanje fotografskega aparata in njegove nastavitve
  • Osnovne fotografske zakonitosti (zaslonka, čas, občutljivost, globinska ostrina, dinamični razpon, barvni prostori, RAW ali JPEG, …)
  • Naprednejše tehnike (kompozicija, kontrasti, svetloba, efekti, …)
  • Poleg predstavitve nekaj mojih fotografskih trikov bom na voljo za vsa vaša vprašanja povezana s fotografiranjem, prav tako pa bom ocenil in komentiral nekaj vaših izbranih fotografij, ki jih boste prinesli s seboj.
  • Natančnejša navodila boste dobili na mail po vaši prijavi na tečaj.

KDAJ: sobota 4.7. in nedelja 5.7., od 10h do cca 16h (v nedeljo mogoče še malo več, zato si raje rezervirajte celo popoldne)

KJE: V veliki predavalnici na IJS (Inštitut Jožef Štefan) na Jamovi 39 v Ljubljani

CENA: 125 eur

Možni so tudi darilni boni. Število prijav je omejeno!

Če bi tečaj iz kakršnikoli razlogov odpadel, vam denar za pristopnino vrnemo, lahko pa dobite tudi darilni bon in se tečaja udeležite kdaj drugič.

KOMENTARJI UDELEŽENCEV:

»Odlično, izredno, iznad pričakovanj. Bil sem že na kar nekaj foto tečajih in ta je bistveno boljši kot ostali.«
»Veliko novega na zelo prijeten način!«
»Res sta bila dva SUPER dneva. Glede izobraževanja nimam nobene pripombe, same pohvale….veliko smo obdelali, zanimivo je bilo, čas je kar prehitro bežal.«
»Tečaj je super in morala bi ga obiskati že prej. Odlično, kdor zna, zna.«

PRIJAVA NA TEČAJ:

Prijava ni mogoča.

error: Content is protected!