FOTOGRAFSKI TEČAJ “OSNOVE FOTOGRAFIJE OD A DO H”

Po letu in pol »druženja« izključno na Zoomu ali Teamsih lahko mirno rečem, da imam virtualnih, online predavanj polno kapo. Ampak zares polno!!! Zato še s toliko večjim veseljem po zelo, zelo dolgem času končno spet razpisujem tečaj »Osnove fotografije od A do H«. In to takega, kot mora biti … V pravi predavalnici, kjer bomo ob prijetno delovnem vzdušju lahko skupaj spoznavali osnove dobre fotografije. No, vsi tisti, ki ste na tem tečaju že bili pa tudi veste, da to niso samo osnove pritiskanja na sprožilec, pač pa še marsikaj drugega iz moje bogate zakladnice fotografskega znanja, ki ga nabiram že več kot trideset let.

Vabljeni in upam, da se vidimo!

KRATKA VSEBINA:

  • Fotografija kot mentalni proces
  • Kako začeti?
  • Delovanje fotografskega aparata in njegove nastavitve
  • Osnovne fotografske zakonitosti (zaslonka, čas, občutljivost, globinska ostrina, dinamični razpon, barvni prostori, RAW ali JPEG, …)
  • Naprednejše tehnike (kompozicija, kontrasti, svetloba, efekti, …)
  • Poleg predstavitve nekaj mojih fotografskih trikov bom na voljo za vsa vaša vprašanja povezana s fotografiranjem, prav tako pa bom ocenil in komentiral nekaj vaših izbranih fotografij, ki jih boste prinesli s seboj.
  • Natančnejša navodila boste dobili na mail po vaši prijavi na tečaj.

KDAJ: sobota 3.7. in nedelja 4.7., od 10h do cca 16h (v nedeljo mogoče še malo več, zato si raje rezervirajte celo popoldne)

KJE: V veliki predavalnici na IJS (Inštitut Jožef Štefan) na Jamovi 39 v Ljubljani

CENA: 125 eur

Možni so tudi darilni boni. Število prijav je omejeno!

Če bi tečaj iz kakršnikoli razlogov odpadel, vam denar za pristopnino vrnemo, lahko pa dobite tudi darilni bon in se tečaja udeležite kdaj drugič.

KOMENTARJI UDELEŽENCEV:

»Odlično, izredno, iznad pričakovanj. Bil sem že na kar nekaj foto tečajih in ta je bistveno boljši kot ostali.«
»Veliko novega na zelo prijeten način!«
»Res sta bila dva SUPER dneva. Glede izobraževanja nimam nobene pripombe, same pohvale….veliko smo obdelali, zanimivo je bilo, čas je kar prehitro bežal.«
»Tečaj je super in morala bi ga obiskati že prej. Odlično, kdor zna, zna.«

PRIJAVA NA TEČAJ:

Prijava ni mogoča.

error: Content is protected!