FOTOGRAFSKI TEČAJ “OSNOVE FOTOGRAFIJE OD A DO H”

Po več kot dveh letih raznih online srečanj sem prepričan, da imamo vsi tega načina »druženja« že več kot krepko čez glavo. Zato z velikim veseljem končno spet razpisujem pravi tečaj »Osnove fotografije od A do H«! In to takega, kot mora biti … V pravi predavalnici, s pravim predavateljem in z udeleženci iz mesa in krvi, kjer bomo ob prijetnem delovnem vzdušju lahko skupaj spoznavali osnove dobre fotografije.  In še več;  lahko si bomo pogledali v oči in ne samo buljili v računalniški ekran, kot to delamo zdaj. No, vsi tisti, ki so na tem tečaju že bili pa tudi vedo, da to niso samo osnove pritiskanja na sprožilec, pač pa še marsikaj več iz moje zakladnice fotografskega znanja, ki ga nabiram že zadnjih več kot trideset let.  

Vabljeni in upam, da se vidimo!

KRATKA VSEBINA:

Fotografija kot mentalni proces
Kako začeti?
Delovanje fotografskega aparata in njegove nastavitve
Osnovne fotografske zakonitosti (zaslonka, čas, občutljivost, globinska ostrina, dinamični razpon, barvni prostori, RAW ali JPEG …)
Naprednejše tehnike (kompozicija, kontrasti, svetloba, efekti …)
Poleg predstavitve nekaj mojih fotografskih trikov bom na voljo za vsa vaša vprašanja povezana s fotografiranjem, prav tako pa bom ocenil in komentiral nekaj vaših izbranih fotografij, ki jih boste prinesli s seboj.

Natančnejša navodila boste dobili na mail po vaši prijavi na tečaj.

KDAJ: sobota 5.3. in nedelja 6.3., od 10h do cca 16h (v nedeljo mogoče še malo več, zato si raje rezervirajte celo popoldne)

KJE: V veliki predavalnici na IJS (Inštitut Jožef Štefan) na Jamovi 39 v Ljubljani

CENA: 125 eur

Možni so tudi darilni boni. Število prijav je omejeno!

Če bi tečaj iz kakršnikoli razlogov odpadel, vam denar za pristopnino vrnemo, lahko pa dobite tudi darilni bon in se tečaja udeležite kdaj drugič.

KOMENTARJI UDELEŽENCEV:

»Odlično, izredno, iznad pričakovanj. Bil sem že na kar nekaj foto tečajih in ta je bistveno boljši kot ostali.«
»Veliko novega na zelo prijeten način!«
»Res sta bila dva SUPER dneva. Glede izobraževanja nimam nobene pripombe, same pohvale….veliko smo obdelali, zanimivo je bilo, čas je kar prehitro bežal.«
»Tečaj je super in morala bi ga obiskati že prej. Odlično, kdor zna, zna.«

PRIJAVA NA TEČAJ: 

Prijava žal ni mogoča, saj so vsa mesta že zasedena.
Hvala za razumevanje.

error: Content is protected!