FOTOGRAFSKI TEČAJ “OSNOVE FOTOGRAFIJE OD A DO H”

Od zadnjega tečaja »Osnove fotografije od A do H« je minilo pol leta in veliko ljudi se je med tem zanimalo, kdaj bomo tečaj spet organizirali. Obljubo, ki sem jo dal vsem, ki so se hoteli prijaviti, bom seveda izpolnil, zato bomo ta tečaj ponovno pripravili konec novembra (19. in 20 november). Lepo vabljeni, da se nam pridružite. Prepričan sem, da se bomo dobro zabavali, obenem pa naučili veliko novega. No, vsi tisti, ki so na tem osnovnem tečaju že bili, pa tudi vedo, da to niso samo osnove pritiskanja na sprožilec, pač pa še marsikaj več iz mojega arhiva fotografskega znanja, ki ga dopolnjujem že več kot trideset let.

Vabljeni in upam, da se vidimo!

KRATKA VSEBINA:

Fotografija kot mentalni proces
Kako začeti?
Delovanje fotografskega aparata in njegove nastavitve
Osnovne fotografske zakonitosti (zaslonka, čas, občutljivost, globinska ostrina, dinamični razpon, barvni prostori, RAW ali JPEG …)
Naprednejše tehnike (kompozicija, kontrasti, svetloba …)
Poleg predstavitve nekaj mojih fotografskih trikov bom na voljo za vsa vaša vprašanja povezana s fotografiranjem, prav tako pa bom ocenil in komentiral nekaj vaših izbranih fotografij, ki jih boste prinesli s seboj.

Natančnejša navodila boste dobili na mail po vaši prijavi na tečaj.

KDAJ: sobota 19.11. in nedelja 20.11., od 10h do cca 16h (v nedeljo mogoče še malo več, zato si raje rezervirajte celo popoldne)

KJE: V veliki predavalnici na IJS (Inštitut Jožef Štefan) na Jamovi 39 v Ljubljani

CENA: 135 eur

Možni so tudi darilni boni. Število prijav je omejeno!

Če bi tečaj iz kakršnikoli razlogov odpadel, vam denar za pristopnino vrnemo, lahko pa dobite tudi darilni bon in se tečaja udeležite kdaj drugič.

KOMENTARJI UDELEŽENCEV:

»Odlično, izredno, iznad pričakovanj. Bil sem že na kar nekaj foto tečajih in ta je bistveno boljši kot ostali.«
»Veliko novega na zelo prijeten način!«
»Res sta bila dva SUPER dneva. Glede izobraževanja nimam nobene pripombe, same pohvale….veliko smo obdelali, zanimivo je bilo, čas je kar prehitro bežal.«
»Tečaj je super in morala bi ga obiskati že prej. Odlično, kdor zna, zna.«

PRIJAVA NA TEČAJ: 

Prijava žal ni mogoča, saj so vsa mesta že zasedena.
Hvala za razumevanje.

error: Content is protected!