FOTOGRAFSKI TEČAJ “OSNOVE FOTOGRAFIJE OD A DO H”

Veliko ljudi se je zanimalo, kdaj bomo spet organizirali tečaj »Osnove fotografije od A do H«. Obljubo, ki sem jo dal vsem, ki so se hoteli prijaviti, bom seveda izpolnil, zato bomo ta tečaj ponovno pripravili začetek aprila (sobota in nedelja 1. in 2. april). A ne bojte se! Prvoaprilske potegavščine bomo pustili ob strani in se tečaja lotili povsem resno. Prepričan sem, da se boste naučili veliko novega in to na kar zabaven način. No, vsi tisti, ki so na tem osnovnem tečaju že bili, pa tudi vedo, da to niso samo osnove pritiskanja na sprožilec, pač pa še marsikaj več iz arhiva mojega fotografskega znanja, ki ga dopolnjujem že več kot trideset let.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite.

KRATKA VSEBINA:

Fotografija kot mentalni proces
Kako začeti?
Delovanje fotografskega aparata in njegove nastavitve
Osnovne fotografske zakonitosti (zaslonka, čas, občutljivost, globinska ostrina, dinamični razpon, barvni prostori, RAW ali JPEG …)
Naprednejše tehnike (kompozicija, kontrasti, svetloba …)
Poleg predstavitve nekaj mojih fotografskih trikov bom na voljo za vsa vaša vprašanja povezana s fotografiranjem, prav tako pa bom ocenil in komentiral nekaj vaših izbranih fotografij, ki jih boste prinesli s seboj.

Natančnejša navodila boste dobili na mail po vaši prijavi na tečaj.

KDAJ: sobota 1. april in nedelja 2. april, od 10h do cca 16h (v nedeljo mogoče še malo več, zato si raje rezervirajte celo popoldne)

KJE: V veliki predavalnici na IJS (Inštitut Jožef Štefan) na Jamovi 39 v Ljubljani

CENA: 135 eur

Možni so tudi darilni boni. Število prijav je omejeno!

*Če bi tečaj iz kakršnikoli razlogov odpadel, vam denar za pristopnino vrnemo, lahko pa dobite tudi darilni bon in se tečaja udeležite kdaj drugič.

KOMENTARJI UDELEŽENCEV:

»Odlično, izredno, iznad pričakovanj. Bil sem že na kar nekaj foto tečajih in ta je bistveno boljši kot ostali.«
»Veliko novega na zelo prijeten način!«
»Res sta bila dva SUPER dneva. Glede izobraževanja nimam nobene pripombe, same pohvale….veliko smo obdelali, zanimivo je bilo, čas je kar prehitro bežal.«
»Tečaj je super in morala bi ga obiskati že prej. Odlično, kdor zna, zna.«

PRIJAVA NA TEČAJ: 

Prijava ni več mogoča.

error: Content is protected!