FOTOGRAFSKI TEČAJ “OSNOVE FOTOGRAFIJE OD A DO H”

Čas je, da ponovno organiziram fotografski tečaj »Osnove fotografije od A do H«. Zelo rad predajam svoje znanje in lahko rečem, da tudi po več kot dvajsetih letih tečajev pa tudi predavanj na različnih fakultetah ter univerzah to še vedno počnem s strastjo. S pomočjo različnih metod, drobnih trikov in pa seveda lastnih izkušenj, ki sem si jih nabral v več ko tridesetih letih moje fotografske kariere vam bom skušal fotografijo in fotografiranje približati na čim bolj enostaven ter razumljiv način. Ker gre za osnovni tečaj, začnemo čisto na začetku, a verjamete mi, da pridemo zelo daleč in veliko novega se lahko naučijo tudi tisti, ki se s fotografijo že ljubiteljsko ukvarjajo. Prepričan sem, da se bomo zabavali in da vam bo, kljub intenzivnosti, tečaj minil kot bi mignil …

Lepo vabljeni, da se nam pridružite.

KRATKA VSEBINA:

Fotografija kot mentalni proces
Kako začeti?
Delovanje fotografskega aparata in njegove nastavitve
Osnovne fotografske zakonitosti (zaslonka, čas, občutljivost, globinska ostrina, dinamični razpon, barvni prostori, RAW ali JPEG …)
Naprednejše tehnike (kompozicija, kontrasti, svetloba …)
Poleg predstavitve nekaj mojih fotografskih trikov bom na voljo za vsa vaša vprašanja povezana s fotografiranjem, prav tako pa bom ocenil in komentiral nekaj vaših izbranih fotografij, ki jih boste prinesli s seboj.

Natančnejša navodila boste dobili na mail po vaši prijavi na tečaj.

KDAJ: sobota 4. november in nedelja 5. november, od 10h do cca 16h (v nedeljo mogoče še malo več, zato si raje rezervirajte celo popoldne)

KJE: V veliki predavalnici na IJS (Inštitut Jožef Štefan) na Jamovi 39 v Ljubljani

CENA: 135 eur

Možni so tudi darilni boni. Število prijav je omejeno!

*Če bi tečaj iz kakršnikoli razlogov odpadel, vam denar za pristopnino vrnemo, lahko pa dobite tudi darilni bon in se tečaja udeležite kdaj drugič.

KOMENTARJI UDELEŽENCEV:

»Odlično, izredno, iznad pričakovanj. Bil sem že na kar nekaj foto tečajih in ta je bistveno boljši kot ostali.«
»Veliko novega na zelo prijeten način!«
»Res sta bila dva SUPER dneva. Glede izobraževanja nimam nobene pripombe, same pohvale….veliko smo obdelali, zanimivo je bilo, čas je kar prehitro bežal.«
»Tečaj je super in morala bi ga obiskati že prej. Odlično, kdor zna, zna.«

PRIJAVA NA TEČAJ: 

Prijava žal ni mogoča, saj so vsa mesta že zasedena.
Hvala za razumevanje.

error: Content is protected!