Fotografski tečaj – »Osnove fotografije od A do H«

Kaj je lepšega, kot sredi zime sedeti v topli predavalnici in se naučiti kakšne nove fotografske veščine? Ker pa je večina predavanj podkrepljenih s projekcijo, je v predavalnici tudi dovolj temno, da tisti najbolj utrujeni lahko celo malo zadremajo, ne da bi jih ostali pri tem početju zalotili :-)!
Torej, kot sem obljubil, zopet organiziram Fotografski tečaj –»Osnove fotografije od A do H«. Ta tečaj je tudi za tiste, ki vedo že kaj več, saj bomo na začetku sicer ponovili osnove, a dotaknili se bomo tudi kar nekaj precej bolj naprednih tem. Več o vsebini in izvedbi pa si lahko preberete spodaj!

Upam, da se vidimo!

KRATKA VSEBINA:
• Fotografija kot mentalni proces
• Kako začeti?
• Delovanje fotografskega aparata in njegove nastavitve
• Osnovne fotografske zakonitosti (zaslonka, čas, občutljivost, globinska ostrina, dinamični razpon, barvni prostori, RAW ali JPEG, …)
• Naprednejše tehnike (kompozicija, kontrasti, svetloba, efekti,  …)
• Poleg predstavitve nekaj mojih fotografskih trikov bom na voljo za vsa vaša vprašanja povezana s fotografiranjem, prav tako pa bom ocenil in komentiral nekaj vaših izbranih fotografij, ki jih boste prinesli s seboj.
KDAJ: sobota 20. in nedelja 21. januar, od 10h do cca 16h (mogoče še malo več, zato si raje rezervirajte celo popoldne)
KJE: Založba Rokus-Klett (uredništvo National Geographic Slovenija), Stegne 9b, Ljubljana
CENA: 125 eur

Možni so tudi darilni boni. Število prijav je omejeno!

KOMENTARJI UDELEŽENCEV:
»Izjemen tečaj, ki mi je odprl oči in me naučil na fotografijo gledati drugače.«
»Ko po koncu tečaja izveš, da so bile vse tvoje do sedaj narejene fotografije slabe, ugotoviš kako veliko si se naučil v samo dveh.«
»Odlično, izredno, iznad pričakovanj. Bil sem že na kar nekaj foto tečajih in ta je bistveno boljši kot ostali.«
»Super tečaj, kjer izveš veliko novega. Definitivno ga bom priporočala naprej.«
»Res sta bila dva SUPER dneva. Glede izobraževanja nimam nobene pripombe, same pohvale….veliko smo obdelali, zanimivo je bilo, čas je kar prehitro bežal.«

PRIJAVA NA TEČAJ:
Prijava ni več mogoča, saj so vsa mesta že zasedena. Naslednji termin za Fotografski tečaj – Osnove fotografije od A do H, lahko pričakujete v spomladanskem času. Termin bo objavljen pravočasno na spletni strani in mojem Facebook profilu – Arne Hodalič.
1 Comment
  • Bensa tatjana

    17.01. 2018at00:59

    Rada bi dva darilna bona za tecaj fotografije in sicer za vas spomladanski rok. Prosim za informacijo kdaj priblizno bo ta tecaj in ce lahko dobim dva bona že sedaj po povzetju na moj naslov. Lp

error: Content is protected!