Fotografski tečaj – »Osnove fotografije od A do H«

Nobenega dvoma ni, da se večina sodobne komunikacije seli v sfero vizualnega. Podobe postajajo vedno pomembnejše za učinkovitejše sporazumevanje ter sporočanje, še posebej na tako priljubljenih socialnih omrežjih. Zakaj bi dovolili, da nas povozi čas in ta hitri komunikacijski vlak odpelje v prihodnost brez nas? Prav zato ponovno organiziram Fotografski tečaj –»Osnove fotografije od A do H«. Ta tečaj je tudi za tiste, ki vedo že kaj več, saj bomo na začetku sicer natančno obdelali osnove, a kasneje se bomo dotaknili tudi kar nekaj bolj naprednih tem. Pa ne samo tehničnih, pač pa bomo veliko govorili tudi o osnovnih zakonitostih kaj sploh je dobra fotografija in na kaj moramo paziti pri gledanju vizualnih sporočil.

Več o vsebini in izvedbi si lahko preberete spodaj! V skladu s temi teoretičnimi znanji bom kasneje organiziral tudi praktični tečaj »Nadaljevalni fotografski tečaj – »Na terenu od A do H«, kjer bomo na terenu preizkusili znanje, pridobljeno na tem teoretičnem tečaju osnov.

Upam, da se vidimo (na obeh!)!

KRATKA VSEBINA:

  • Fotografija kot mentalni proces
  • Kako začeti?
  • Delovanje fotografskega aparata in njegove nastavitve
  • Osnovne fotografske zakonitosti (zaslonka, čas, občutljivost, globinska ostrina, dinamični razpon, barvni prostori, RAW ali JPEG, …)
  • Naprednejše tehnike (kompozicija, kontrasti, svetloba, efekti, …)
  • Poleg predstavitve nekaj mojih fotografskih trikov bom na voljo za vsa vaša vprašanja povezana s fotografiranjem, prav tako pa bom ocenil in komentiral nekaj vaših izbranih fotografij, ki jih boste prinesli s seboj.

KDAJ: sobota 2. in nedelja 3. februar, od 10h do cca 16h (v nedeljo mogoče še malo več, zato si raje rezervirajte celo popoldne)

KJE: Edvard, Igriška 5, 1000 Ljubljana

CENA: 125 eur

Možni so tudi darilni boni. Število prijav je omejeno!

KOMENTARJI UDELEŽENCEV:

– »Odlično, izredno, iznad pričakovanj. Bil sem že na kar nekaj foto tečajih in ta je bistveno boljši kot ostali.«

– »Veliko novega na zelo prijeten način!«

– »Res sta bila dva SUPER dneva. Glede izobraževanja nimam nobene pripombe, same pohvale….veliko smo obdelali, zanimivo je bilo, čas je kar prehitro bežal.«

– »Tečaj je super in morala bi ga obiskati že prej. Odlično, kdor zna, zna.«

PRIJAVA NA TEČAJ:

PRIJAVA NI VEČ MOGOČA!

error: Content is protected!