Jesenski dogodki

Poletje gre proti koncu in začenja se izobraževalna jesen 😊. Da vam ne bi obremenjeval maila s preveč posameznimi sporočili, je pred vami obvestilo o več različnih dogodkih in predavanjih v najbližji prihodnosti 🙂

 

PREDAVANJA:

  • torek 12.09. ob 19:00    Predavanje in vodenje po razstavi “Izginjajoče kulture” na Ljubljanskem gradu s soavtorico Katjo Bidovec. Najprej bova predstavila ozadje projekta, kako so nastale fotografije in kakšne zgodbe se skrivajo za razstavljenimi obrazi etničnih skupin iz Etiopije in Indije. Pokazala pa bova tudi nekaj fotografij z zadnjega potovanja po avanturistični Namibiji. (Za predavanje je potrebno rezervirati/kupiti vstopnice!)

 

  • sreda 13.09. ob 17:30      Predavanje “Med pirati”. Zgodba o malo starejšem, vendar epskem potovanju, o eni izmed mojih največjih avantur, osemmesečnem jadranju po jugovzhodni Aziji. (Potrebna prijava na predavanje. Vstopnine ni.)

 

  • petek 15.09. ob 20:00   Predavanje o Etiopiji, prvinski Afriki, zibelki človeštva in krščanstva ter slanih puščav vulkanskega Danakila. Državi tako velikih razlik, da osupnejo vsakega obiskovalca. (Vstopnine ni. V primeru slabega vremena to predavanje, ki je na prostem, odpade.)

 

 

TEČAJI:

 

Upam, da se kje srečamo. Lep pozdrav!

error: Content is protected!